Pad thai (2)

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat schrikken in koud water en uitlekken.
  • 2 Blancheer de tuinbonen 7 minuten, laat schrikken in koud water en verwijder de vliesjes. Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de gember en knoflook fijn. Snij de kip in stukjes.
  • 3 Verhit de olie in een wok en roerbak de kip goudbruin. Bestrooi met kerriepoeder. Neem uit de pan en hou even apart.
  • 4 Roerbak in dezelfde wok de groenten met de gember en de knoflook. Doe er de kip en de noedels weer bij. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en peper.
  • 5 Verdeel de pad thai over kommetjes en strooi er de pinda’s over. Serveer meteen.

Pad thai (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijstnoedels met garnalen en vlees
10 min, voorbereiden 20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pad thai
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pad thai
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept