Zoek
Linguine met gerookte zalm en dille
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g linguine
300 g gerookte zalm
1 rode ui
2 tenen knoflook
1 bosje rucola
takje dille
citroensap
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar.
2
Pel de ui en snij ‘m in flinterdunne ringen. Pel en hak de knoflook. Snij de zalm in reepjes.
3
Stoof de ui en knoflook glazig in een pan met wat olijfolie. Voeg de pasta en de zalm toe en schep om. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
4
Verdeel de rucola over de obrden. Schep er de bij en werk af met flink wat dille. Serveer meteen.
Linguine met gerookte zalm en dille is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept