Penne met artisjok en geitenkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water.
  • 2 Laat de artisjokharten uitlekken, snij ze in vieren. Snij de geitenkaas in blokjes. Pel en snipper de ui.
  • 3 Fruit de ui in 1 el olijfolie. Doe er de artisjokken bij om ze te verwarmen. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 4 Giet de pasta af, laat uitlekken en meng 'm met de artisjokken, gehakte peterselie, geraspte citroenschil en pijnboompitten. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.
  • 5 Meng ten slotte voorzichtig de rucola en de geitenkaas door de pasta. Werk af met een scheutje olijfolie en serveer meteen.

Penne met artisjok en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept