Spaghetti met kruidencrumble

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten, snij ze in vier en haal er de pitjes uit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof de groenten aan in 1 el olijfolie. Zet even opzij. 
  • 2 Spoel de kruiden en dep droog, pluk de blaadjes van de stengels. Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Hak de rest van de kruiden fijn. 
  • 3 Verkruimel het toastbrood in de keukenmachine tot paneermeel. Meng er de fijngehakte kruiden door. Laat lichtjes kleuren in een pan met de rest van de olijfolie. 
  • 4 Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Vermeng de spaghetti met de groenten en de helft van de kruidencrumble. Kruid met peper en zout. Schep de pasta in diepe borden. Bestrooi met de rest van de kruidencrumble en werk af met basilicum.

Spaghetti met kruidencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met kruidencrumble
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige zeewolf met bonenrijst
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept