Kipfilet met pastaschelpjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de kipfilets met olijfolie. Kruid ze met de gedroogde tijm en een snuifje piment d’Espelette (of paprikapoeder).
  • 2 Bak ze kort rondom aan in een beetje hete olijfolie. 
  • 3 Kook de pastaschelpjes beetgaar in gezouten water, doe er de laatste minuut de kervel bij. Blancheer de doperwtjes 5 minuten in gezouten water. 
  • 4 Giet af. Vermeng de pasta en de erwtjes met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper uit de molen. Verdeel over de borden. 
  • 5 Leg er de kipfilets bij. Strooi er wat grof zeezout op. Serveer meteen.

Kipfilet met pastaschelpjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met venkel en zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met gerookte haring
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept