Zoek
Kipfilet met pastaschelpjes
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kipfilets
300 g kleine pasta (schelpjes in verschillende kleuren)
500 g doperwten (diepvries)
versgemalen peper
grof zeezout
Bereiding
1
Bestrijk de kipfilets met olijfolie. Kruid ze met de gedroogde tijm en een snuifje piment d’Espelette (of paprikapoeder).
2
Bak ze kort rondom aan in een beetje hete olijfolie.
3
Kook de pastaschelpjes beetgaar in gezouten water, doe er de laatste minuut de kervel bij. Blancheer de doperwtjes 5 minuten in gezouten water.
4
Giet af. Vermeng de pasta en de erwtjes met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper uit de molen. Verdeel over de borden.
5
Leg er de kipfilets bij. Strooi er wat grof zeezout op. Serveer meteen.
Kipfilet met pastaschelpjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Conchiglie met pompoen en feta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met venkel en zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met gerookte haring
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept