Kabeljauwhaasje met notencrumble

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de stengels prei en snij in ringen. Verhit olijfolie in een pan en voeg de preiringen toe. Roerbak 10 minuten en schep goed om. Kruid met peper en zout.
  • 2 Verdeel de boter in klontjes en meng met de noten en de bloem tot een kruimelige massa.
  • 3 Leg de visfilets in een met olie ingevette ovenschaal en bestrooi met de crumble. Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 4 Spoel de peterselie en laat uitlekken. Verdeel de prei en de visfilets over vier voorverwarmde borden. Bestrooi met de rozijnen en garneer met peterselie.

Kabeljauwhaasje met notencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Broccolisoep met notencrumble
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm uit de oven met ham-notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar met notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept