1 Dompel de rijstnoedels in koud water en laat 15 minuten rusten. Giet af en laat 90 seconden garen in gezouten kokend water. Giet weer af en laat schrikken in koud water. Laat de rijstnoedels goed uitlekken.
2 Was de sla en dep de bladeren droog. Snij de ene stervrucht in fijne julienne en de andere in 8 stervormige plakjes.
3 Voor de vulling: snij de kalkoen in fijne reepjes. Roerbak de reepjes met de sesamolie in een hete wok. Voeg de julienne van stervrucht en de honing toe. Kruid met peper en zout. Roer even om een stort uit op een bord. Laat het mengsel afkoelen.
4 Leg op elk slablad noedels en de kalkoenvulling. Rol de sla op en vouw de uiteinden naar binnen tot een stevig pakketje. Schik de rolletjes op een schotel. Versier met de plakjes stervrucht en serveer met een kommetje zachte chilisaus erbij.
Slarolletje met rijstnoedels en kalkoen is een recept van Libelle Lekker