Tomaten gevuld met spinazie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten. Snij het kapje eraf. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Laat ze, omgekeerd, uitlekken.
  • 2 Spoel de spinazieblaadjes. Laat ze slinken in het aanhangende water. Kruid ze met noodmuskaat, peper en zout. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak ze grof.
  • 3 Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng de kaas en de spinazie. Schep in de tomaten. Zet de kapjes weer op de tomaten.
  • 4 Schik de tomaten naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met de knoflookolie. Zet 25 minuten in de oven op 200 °C

Tomaten gevuld met spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept