Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.
  • 3 Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.
  • 4 Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.
  • 5 Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.

Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appel-bladerdeegtaartjes
15 min Gebak
Bekijk recept
Hartige Minitaartjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige Minitaartjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige Minitaartjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept