Oventomaten met rijst-linzenvulling

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Kook de linzen 20 à 25 minuten in water met een beetje zout. Giet af, laat uitlekken en meng met de rijst.
  • 3 Hak de blaadjes van het basilicum fijn en meng ze door de rijst. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Snij een kapje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Vul ze met het rijst-linzenmengsel en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.
  • 5 Roer wat roze peper en een snuifje zout door de zure room en serveer de saus bij de tomaten.

Oventomaten met rijst-linzenvulling is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Oventomaten met feta en uienringen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Charlotte van aubergine met yoghurt-muntsaus
0 min
Bekijk recept