Steak tartaar bistrostijl

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak het vlees met een scherp mes heel fijn. Meng naar smaak met peterselie, sjalot, worcestershiresaus, tabasco, peper en zout.
  • 2 Verdeel het vlees met behulp van een dresseerring over vier borden. Bestrooi met extra peterselie, versgemalen peper en kappertjes.
  • 3 Maak de eieren aan de buitenkant goed schoon. Breek ze voorzichtig en splits ze. Zet op elke steak tartaar een halve eierschelp met eidooier. Werk af met een plukje kervel. Serveer meteen.

Steak tartaar bistrostijl is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept