Pata negra met tomatenchutney

6
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de onderkant van de tomaten kruislings in en blancheer ze 15 seconden in kokend water. Haal de tomaten uit het kokend water met een schuimspaan en laat ze schrikken in koud water. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 2 Doe de tomatenblokjes, gesnipperde ui, gember, rozijnen, azijn, kruidnagels, laurier, kaneelstokje en suiker in een pan en breng alles aan de kook. Laat 40 minuten op een zacht vuurtje pruttelen. Roer regelmatig.
  • 3 Snij de pata negra in fijne plakjes, serveer met de chutney.

Pata negra met tomatenchutney is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Tomatenchutney
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatenchutney Met Gember
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgen en dadels met mascarpone
20 min Snack
Bekijk recept
Christer’s Toasts met ‘Mexican BBQ Mushrooms’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept