Bruschetta met maatjes en rode biet

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de citroen goed met warm water en rasp de schil. Vang het sap op.
  • 2 Snij de bietjes in plakjes en besprenkel met het citroensap.
  • 3 Pel en snipper het sjalotje heel fijn. Meng met de geraspte citroenschil en de peterselie.
  • 4 Snij het ciabattabrood in dikke plakken, besmeer met olijfolie en grill goudbruin.
  • 5 Beleg het geroosterd brood met de rode bietjes, een stukje haring en de citroenschil. Serveer als hapje.

Bruschetta met maatjes en rode biet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept