Croque met gedroogde ham en tomaat

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een inkerving in de tomaten en dompel ze 15 tot 20 seconden in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water en pel ze. Verwijder de pitjes en snij de tomaten in blokjes.
  • 2 Verhit olijfolie in een pan en roerbak de tomaatjes tot ze zacht zijn. Breng op smaak met balsamico, peper en zout.
  • 3 Snij de kaas in plakjes. Beleg 4 sneetjes brood met ham, kaas en tomaat. Bestrooi dan met basilicum.
  • 4 Bedek elk stapeltje met nog een sneetje brood en gril de croques aan beide kanten goudbruin.

Croque met gedroogde ham en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept