1 Boen de aardappelen schoon en kook ze - niet té gaar - in gezouten water. Pel ze en snij in dunne plakjes. Hou de plakjes warm.
2 Maak de prinsessenboontjes schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. maak de peultjes schoon, snij ze in stukken en kook ze in 8 minuten beetgaar. Pel en snipper de sjalot. spoel de munt en laat uitlekken. Snipper fijn.
3 Verhit olijfolie in een pan en fruit de sjalot. Voeg de prinsessenboontjes en de peultjes toe en roerbak enkele minuutjes. voeg de gesnipperde munt toe en hussel goed door elkaar..
4 Kruid de zure room met peper, zout en citroensap en meng goed. Kruid de visfilets met peper en zout en bak ze goudbruin aan beide kanten.
5 Schik de aardappelplakjes op een bord. Leg er de vis op en serveer met de boontjesmix en een lepeltje zure room.
Carpaccio van nieuwe aardappelen met kabeljauw is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree