Zoek
Appelflap met peer en munster
4
30 min
Libelle Lekker
Gebak
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bladerdeeg
1 stoofappel (groot)
1 peer (groot)
100 g munster-kaas
2 kl komijnpoeder
2 eidooiers
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 210°C. Rol het bladerdeeg open en snijd er 4 cirkels uit.
2
Schil de appel en de peer en snijd in schijfjes. Verdeel het fruit over de helft van elke deegcirkel. Bestrooi met komijnpoeder.
3
Snijd de Munster in 8 stukjes en verdeel over het fruit. Vouw de deegcirkels dicht en sluit de randen af door deze met een vork aan te drukken.
4
Bestrijk de 4 deegflappen met eigeel. Bak gedurende 10 minuten in de oven. Laat afkoelen en serveer.
Appelflap met peer en munster is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met Munsterkaas
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje met munster
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelgratin met vier kazen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelen Marcaire
10-20 min -
Bekijk recept
Appelflap
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Klassieke Appelflap
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Appelflap
30-60 min -
Bekijk recept
Appelflap
10-20 min -
Bekijk recept