Spaghetti alle vongole

4
18 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de venusschelpen grondig in voldoende water. Giet een bodempje olijfolie in een sauteerpan en fruit de verse knoflook aan.
  • 2 Doe de gespoelde vongole bij de knoflook en laat ze op een matig vuur staan tot de schelpen opengaan. Voeg de witte wijn en de peperoncini toe. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook de spaghetti al dente in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en meng hem met de schelpen. Strooi de peterselie erover en dien meteen op.

Spaghetti alle vongole is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept