Lamskoteletjes met risotto asperges

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de tuinbonen kort in gezouten water, laat ze schrikken onder koud water en druk ze uit de velletjes.
  • 2 Schil de asperges. kook fo stoom ze beetgaar (± 8 minuten)
  • 3 Pel en snipper de sjalot. Fruit hem in olijfolie. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glazig zijn. Blus met de wijn en roer met een houten lepel tot de korrels al het vocht hebben opgenomen.
  • 4 Schenk 1 pollepel hete bouillon over de rijst. Roer opnieuw, tot de rijst al het vocht heeft opgenomen. Werk zo verder tot de bouillon opgebruikt is (dat duurt ongeveer 15 à 20 minuten).
  • 5 Laat 30 g boter smelten. Wentel er de asperges door. Schep de asperges, de tuinbonen, 20 g boter en de parmezaan door de risotto en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Bak de lamskoteletjes in wat boter.

Lamskoteletjes met risotto asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept