Ravioli met hondshaai

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot en knoflook. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lente-uien in ringen, de courgette in blokjes. Hak de peterselie. Rooster de amandelschilfers.
  • 2 Pureer de hondshaai met het ei en 2 el mascarpone. meng met knoflook en lente-ui. Kruid met peper en zout.
  • 3 Schep op 12 wontonvellen een koffielepeltje vulling. Bevochtig de randen, leg een wontonvel erop en druk goed aan. Leg de ravioli op een met bloem bestoven bord.
  • 4 Fruit sjalot en courgette in boter. Blus af met Noilly Prat. Roer er de mascarpone door, laat sudderen. Voeg de tomaten en groene kruiden toe.
  • 5 Kook de ravioli 3 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Verdeel de ravioli's en de vis over de borden. Werk af met saus en amandelschilfers.

Ravioli met hondshaai is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje van hondshaai
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in rode wijn
Bekijk recept
Hondshaai In Een Zuiders Stoofpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in zuiders stoofpotje
0 min
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept