Kalfskotelet met bloemkool

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C. Spoel de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Schik ze in een ovenschaal. Smelt de boter en schenk ze over de appels.
  • 2 Breek de kaneelstokjes doormidden. Stop in elke appel een half stokje. Laat een half uur garen in de oven.
  • 3 Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water.
  • 4 Snij het vlees lichtjes ruitvormig in. Kruid het met peper en zout. Bak de koteletjes goudbruin in olie of boter.
  • 5 Verwarm de room en schep er de bloemkool door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Kalfskotelet met bloemkool is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept