Zalmtaartjes in filodeeg

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 4 individuele ovenschaaltjes.
  • 2 Klop de eieren los met de room. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Stoom de broccoli beetgaar.
  • 3 Snij van het filodeeg 12 velletjes die iets groter zijn dan de schaaltjes. Bestrijk ze aan één kant met gesmolten boter en leg ze per 3 op elkaar.
  • 4 Schik het deeg in de schaaltjes. Leg er de zalm en de broccoli in. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met de kaas. Zet 30 minuten in de oven. Lekker als voorafje.

Zalmtaartjes in filodeeg is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept

Broccoli-zalmtaartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartjes met zeekraal
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartjes Met Kruidige Huttenkase
10-20 min -
Bekijk recept