Crumble van lamsvlees met courgette en rijst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst gaar. Pel en snipper de uien en de knoflook. Spoel de courgette en snij in plakjes. Snij het lamsvlees in stukken. Snipper de koriander.
  • 2 Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Doe er het blees bij en bak aan. Kruid met peper en zout. Schep er de courgette door en laat 10 minuten sudderen.
  • 3 Voeg rijst en koriander toe en schep in een ovenschaal
  • 4 Wrijf de bloem, de boter en de havervlokken met de handen tot een crumble. Kruid met peper, zout en komijn. Strooi over het vlees. Zet 15  minuten in de oven.

Crumble van lamsvlees met courgette en rijst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept