Zoek
Avocado met honing, kaneel en marsala
4
10 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 avocado's (rijp)
3 el vloeibare honing
20 ml marsala (Italiaanse dessertwijn)
1 kl citroensap
kaneelpoeder
Bereiding
1
Doe de honing in een pannetje en verwarm lichtjes op een zacht vuurtje. Roer er de marsala en het citroensap door.
2
Halveer de avocado's. Verwijder de pit. Snij het vruchtvlees kruiselings in.
3
Bedruppel de avocado's met de warme honing-marsalasaus.
4
Bestrooi met wat kaneelpoeder en serveer meteen.
Avocado met honing, kaneel en marsala is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kip korma
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept