Pasta met in de oven gegrilde rode poon

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet een ovenschotel in met olijfolie. Leg er de rode-poonfilets in met het vel naar boven. Sprenkel er nog wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Fruit de sjalotjes in een pan met wat boter. Voeg de champignons toe. Blus met de Noilly Prat, witte wijn en visfumet, laat inkoken. Voeg de room toe. Bind met een beetje maïszetmeel of roux en roer er nog een klontje boter door. Kruid met peper, zout en citroensap naar smaak.
  • 4 Zet de rode poon 5 minuten onder de grill. Meng de geraspte citroenschil en nog wat olijfolie door de tagliatelle. Serveer de pasta met de gegrilde rode poon, en werk af met de saus, garnalen, blokjes tomaat en een takje dille.

Pasta met in de oven gegrilde rode poon is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept