Papardelle met knakworstjes en gorgonzolasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Blancheer de doperwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  • 2 Snij de worstjes in stukjes en verwarm ze in het water uit het blik. Giet af.
  • 3 Breng de room tot tegen de kook aan. Roer er de gorgonzola door en breng op smaak met nootmuskaat en peper. Doe er de erwtjes en worstjes bij.
  • 4 Meng de pasta met de saus en serveer meteen.

Papardelle met knakworstjes en gorgonzolasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle Maria
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met eekhoorntjesbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met tomaat
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept