Kabeljauw met mosterdsaus en spinazie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de spinazie schoon. Verhit een klontje boter in de pan en laat er de spinazie in slinken. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Klaar de boter. Roer de eidooiers in een ander pannetje los met het water en de azijn en klop ze op een zacht vuurtje schuimig. Giet de boter in een straaltje bij het eimengsel en klop tot een licht gebonden saus. Roer er op het einde de mosterd door.
  • 3 Stoom de kabeljauw gaar. Kruid met peper en zout.
  • 4 Verdeel de spinazie over warme borden en leg er de vis bovenop. Nappeer met de saus en serveer met gekookte aardappelen. Werk af met een fijn takje verse bladpeterselie.

Kabeljauw met mosterdsaus en spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept