Runderstoofpotje met witloofsalade

4
60 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en hak 'm grof. Maak de witloof schoon en snij in reepjes. Snij de ongeschilde appel in blokje. Besprenkel de witloof en appel met citroensap.
  • 2 Bak het vlees in kleine hoeveelheden aan in boter. Haal uit de pan en hou apart. Doe de ui in dezelfde pan en bak 'm glazig. Doe het vlees bij de ui, kruid met peper en zout en voeg er laurier aan toe. Blus met het bier.
  • 3 Besmeer de boterhammen royaal met mosterd. Leg ze bovenaan in de pan en laat minstens 1 uur zachtjes stoven, tot het vlees mals is.
  • 4 Maak het witloofmengsel aan met de mayonaise, peper en zout en meng er de rozijnen door.
  • 5 Serveer het stoofvlees met de witloofsalade en met verse frietjes

Runderstoofpotje met witloofsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden kip, witloofsalade met rucola en sinaasappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met geitenkaas en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met walnoten en roquefort
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpotje met appelstroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met bier
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met appeltjes
0 min
Bekijk recept