1Voorbereiding : Schil de ananas. Verwijder het harde middenstuk. Snij hem in grote stukken. Hak de walnoten. Snij wat citroenschil in reepjes.
2 Doe de bloem met een snuifje zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje en schenk er 100 ml melk bij. Roer krachtig om.
3 Schenk er in een straaltje de rest van de melk bij. Roer tot een glad beslag.
4 Klop de room lobbig met de vanillesuiker. Vermeng de room met de ananas.
5 Bak in een grote koekenpan flinterdunne flensjes in hete boter of olie.
6 Schep op een helft van elk flensje een paar stukken ananas. Bestrooi met gehakte noten.
7 Leg enkele citroenreepjes bovenop de ananas en walnoten.
8 Vouw de flensjes dubbel en serveer ze meteen.
Flensjes met ananas en noten is een recept van Libelle Lekker