Koolstoemp en zoete uiensaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hou de rosbief warm onder aluminiumfolie. Deglaceer de braadslee met de wijnazijn en de vleesbouillon. Schraap de aanbaksels goed los. Giet door een fijne zeef in een steelpannetje en laat 1 minuut koken. Werk de saus op met vlokjes ijskoude boter en kruid ze naar smaak met peper en zout.

Koolstoemp en zoete uiensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Koolstoemp met worst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis met koolstoemp en gepocheerd ei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant en witloof gekonfijt in malt
0 min
Bekijk recept