Broccolisalade met parelhoen

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verdeel de broccoli in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Borstel de champignons droog schoon. Snij ze in flinterdunne plakjes. Besprenkel ze met citroensap en kruid ze met peper en zout. Snij de parelhoenfilets in fijne reepjes.
  • 2 Klop de zure room op met peper en zout.
  • 3 Kruid de reepjes parelhoenfilet met peper en zout. Roerbak ze 3 minuten in een mengsel van olie en boter.
  • 4 Vermeng de geblancheerde broccoliroosjes, de rauwe champignons en de warme reepjes parelhoen met 2 eetlepels zure room.
  • 5 Werk af de hazelnoten en enkele blaadjes verse dragon. Serveer de rest van de saus in een kommetje apart.

Broccolisalade met parelhoen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept