Rodekoolsla met honingdressing

4
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snij de kool in reepjes. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water. Vermeng ze met de ciderazijn. Laat afkoelen. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in fijne partjes. Besprenkel het fruit met citroensap zodat het niet verkleurt. Hak de walnoten.
  • 2 Klop de yoghurt op met de honing en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Doe de appelen en de peren bij de kool. Vermeng met een paar eetlepels van de yoghurt. Werk af met de grof gehakte walnoten. Serveer de rest van de dressing er apart bij.

Rodekoolsla met honingdressing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango met sinaasappelhoningdressing
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rocketsalade met citroenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept

Wortel-rodekoolsla met sinaasappel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Durum met lamsworstjes en rodekoolsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenragout in aardappeljasje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept