Zoek
Spinaziepuree met schelvis en spek
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 schelvisfilets
4 plakjes gezouten spek
1 kg aardappelen
500 g bladspinazie
200 ml melk
parmezaan (geraspt)
boter
nootmuskaat
peper
zout
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Pureer ze samen met de melk.
2
Laat de spinazie slinken in een klontje boter. Meng met de puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
3
Leg het spek tussen 2 vellen keukenpapier en zet het 1 minuut in de microgolfoven. Bak de visfilets gaar in boter.
4
Serveer de puree met de vis, het verkruimelde spek en parmezaan.
Spinaziepuree met schelvis en spek is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepuree
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gekleurde groentegeleitjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepuree
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept