Lepelbiscuits met frambozencrème

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room op. Meng de yoghurt met de frambozen en mix de vruchtjes fijn. Snij het vanillestokje open en schraap het merg bij de yoghurt.
  • 2 Week de gelatine en knijp uit. Verwarm de frambozencoulis en los er de gelatine in op. Roer door de yoghurt. Spatel er de slagroom door. Zet minstens 3 uur in de koelkast.
  • 3 Lepel op elk koekje een laagje frambozencrème. Beleg met het fruit en werk af met meringue, pistachenootjes en verse munt.

Lepelbiscuits met frambozencrème is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeicupcakes met frambozencrème
60 min Nagerecht
Bekijk recept
frambozencrème
0 min
Bekijk recept
Ijscake Met Frambozen In Chocoladejasje
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
IJscake Met Frambozen In Chocoladejasje
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade-eclairs met glazuur
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pudding diplomate
0 min
Bekijk recept
Charlotte van pompoen
0 min
Bekijk recept
Tiramisu
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept