Duifjes met druiven

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de druiven van de tros. Spoel ze en dep ze goed droog. Schil en rasp de gember. Pel de teentjes knoflook.
  • 2 Doe de druiven met de gember en de witte wijn in een pan. Laat ze op een zacht vuurtje 20 minuten sudderen, en roer ze geregeld om.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Doe de boter met 3 el olie in een ruime pan die ook in de oven kan. Bak er de duifjes op een zacht vuurtje aan alle kanten goudbruin in, in ongeveer 8 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg er de teentjes knoflook aan toe en laat ze even kleuren.
  • 5 Doe de druiven in de pan met de duifjes en laat nog 25 minuten verder garen in de oven.

Duifjes met druiven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept