Appeltjes met spek en rozemarijn

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de appels in partjes en besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Smelt de boter in een pan en bak er de appeltjes goudbruin in. Bestrooi ze met bruine suiker en draai ze nog eens om. Schuif ze dan naar de rand van de pan.
  • 3 Leg het spek midden in de pan en bak het knapperig. Bestrooi het met de gehakte rozemarijn. Blus alles met de balsamicoazijn en serveer meteen. Lekker met boerenbrood.

Appeltjes met spek en rozemarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept