Varkenswangetjes met couscous

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de varkenswangetjes met peper en zout. Fruit de ui glazig in boter. Doe er het vlees bij en schroei het rondom dicht. Blus met het bier en de kalfsfond. Voeg het kruidentuiltje toe. Dek af en laat minstens 1 uur zachtjes sudderen. Schep regelmatig om.
  • 2 Overgiet de couscous met kokend water en laat 10 minuten afgedekt wellen (of volgens de aanwijzingen op de verpakking).
  • 3 Snij de abrikozen in kleine stukjes. Schep ze samen met de koriander door de couscous.
  • 4 Snij de raapjes in flinterdunne plakjes (met een mandoline, bijvoorbeeld). Spoel ze en dep ze droog. Frituur ze op 180°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met grof zeezout. Serveer het vlees met de couscous en de gefrituurde raapjes.

Varkenswangetjes met couscous is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met wintergroenten
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept