Entrecote bearnaise

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het vlees met peper en zout. Bak het naar smaak in boter. Laat het rusten onder aluminiumfolie.
  • 2 Laat voor de saus de boter zachtjes smelten. Schenk de heldere vloeistof af, alleen die heb je nodig (doe de rest weg).
  • 3 Klop op een héél zacht vuurtje of au bain-marie (het mag niet koken!) de dooiers en de dragonazijn tot een dikke, schuimige massa. Klop er in een dun straaltje de gesmolten boter door, tot er een dikke saus ontstaat. Blijf nog minstens 5 minuten kloppen, maar laat zeker niet koken! Breng op smaak met peper, zout en de verse dragon.
  • 4 Serveer het vlees met de saus. Heel lekker met witloof!

Entrecote bearnaise is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Steak frites en snelle bearnaise
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk bearnaise met frites en witlofsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met bearnaise en pommes duchesse
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm En Roodbaars Op De Barbecue Met Bearnaise
20-30 min -
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept