1 Doe de kip in een kookpan en zet ze onder met bouillon. Breng aan de kook en laat 40 minuten heel zachtjes sudderen.
2 Meng het gehakt met de eidooier, wat paneermeel, peper en zout. Rol er balletjes van.
3 Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Bak ze in boter. Blus met wat citroensap en kruid met peper en zout.
4 Neem de kip uit de bouillon. Haal het vlees van het bot en snij het in stukjes. Zeef de bouillon. Doe er dan de balletjes in en kook tot ze bovendrijven. Schep ze eruit.
5 Verwarm de oven voor op 180°C. Zet er de bladerdeegvormpjes in tot ze goed opgewarmd zijn.
6 Doe de melk en de room bij de bouillon en laat inkoken (of bind met sausbinder). Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
7 Schep de balletjes, champignons en kip voorzichtig door de saus. Vul er de bladerdeegvormpjes mee en serveer met verse frietjes.