1 Verwarm de oven voor op 180°C. Boter een muffinblik in. Snij 24 vierkanten uit het filodeeg (12 x 12 cm).
2 Leg in elk muffinvormpje een vierkantje deeg. Bestrijk telkens met gesmolten boter, bestrooi met poedersuiker. Dek kruisgewijs af met een tweede vierkantje filodeeg. Druk het deeg in de vormpjes. Bak de korfjes in 10 tot 15 minuten goudgeel in de oven. Ontvorm voorzichtig en laat afkoelen.
3 Snij de sinaasappelschil in fijne sliertjes, pers het sap uit de vrucht. Spoel en halveer de druiven.
4 Klop de room stijf met 2 eetlepels poedersuiker, vul er de deegkorfjes mee. Meng de sliertjes sinaasappel met de druiven, de grappa en wat sinaasappelsap. Verdeel de druiven over de room en serveer.
Korfjes van filodeeg met druiven en room is een recept van Libelle Lekker