Tongschar met notencrumble

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de noten met de gehakte peterselie, het broodkruim en 2 el olijfolie.
  • 2 Spoel de vissen en dep ze droog. Leg ze in een ingevette ovenschaal en strooi er de crumble over. Zet 25 minuten in de oven.
  • 3 Borstel de oesterzwammen schoon en snij ze wat kleiner. Fruit de sjalot en de knoflook glazig in ruim olijfolie. Doe er de oesterzwammen bij en bak ze even mee. Kruid met peper en zout.
  • 4 Serveer de vis met de oesterzwammen.

Tongschar met notencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Broccolisoep met notencrumble
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm uit de oven met ham-notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met notencrumble
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept