Glaasje met amaretti en kersen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wijn aan de kook in een pannetje, samen met de kersen, het merg uit het vanillestokje, de suiker en het kaneelstokje. Laat 3 minuten inkoken. Bind met maïszetmeel. Laat lauw worden. Verwijder de kaneel.
  • 2 Verdeel de koekjes over de glazen. Schep er 2/3 van de kersen over. Schep er een bolletje ijs bij en schep daarover de rest van de kersen. Garneer met een muntblaadje.

Glaasje met amaretti en kersen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept