Pappardelle vongole met mosselen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen grondig. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snipper de pepertjes. Hak de peterselie.
  • 2 Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water.
  • 3 Fruit de sjalot, knoflook, pepertjes en gehakte peterselie in 6 el olijfolie. Doe er de mosselen bij en schep om. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn en dek af. Laat de mosselen op hoog vuur openkoken.
  • 4 Meng de pasta met de mosselen en serveer meteen, bestrooid met wat extra peterselie.

Pappardelle vongole met mosselen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept