Kotelet met venkel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng olijfolie met de citroentijm. Marineer er de koteletten 10 minuten in.
  • 2 Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.
  • 3 Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.
  • 4 Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.

Kotelet met venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept