1 Maak de groenten schoon. Halveer de venkel en de rode ui. Bewaar één helft van elk voor de tabouleh. Snij de andere helften in 8 stukken. Snij de limoen in 8 partjes. Rijg afwisselend kip, venkel, ui en limoen aan spiesjes.
2 Meng de droge specerijen. Roer er arachideolie door tot het een dikke saus wordt. Bestrijk de spiesjes met deze marinade en laat 1 uur trekken.
3 Overgiet de couscous met kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat wellen. Maak de korrels los met een vork.
4 Snij de komkommer, halve rode ui en halve venkel in ministukjes. Hak de kruiden fijn. Meng met de tomatenblokjes, olijfolie en citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Schep door de couscous en zet koel weg.
5 Gril de spiesjes goudbruin. Serveer ze met de tabouleh en een frisse salade.
Kipspiesjes met tabouleh is een recept van Libelle Lekker