Varkenshaasje gevuld met mozzarella en spinazie

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krieltjes beetgaar. Snij de mozzarella in plakken en de tomaatjes in stukjes.
  • 2 Blancheer de spinazie in kokend water. Verdeel in twee porties.
  • 3 Meng de helft van de tomaatjes met de helft van de spinazie. Voeg 3 el marinade van de tomaatjes toe. Kruid met peper en zout.
  • 4 Snij de varkenshaasjes in de lengte open en verdeel er het spinazie-tomaatmengsel, de mozzarella en nog 1 el tomaatjes over. Kruid met peper en zout. Vouw dicht en bind vast met keukentouw.
  • 5 Bak de varkenshaasjes rondom goudbruin in olijfolie. Leg ze in een ovenschaal en zet nog 10 minuten in de oven. Neem het vlees uit de oven en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 6 Bak de krieltjes kort in olijfolie. Snij het vlees in plakken. Serveer het met de aardappeltjes, de resterende spinazie en daarop de tomaatjes.

Varkenshaasje gevuld met mozzarella en spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept