Confituur van frambozen en meloen

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de frambozen. Halveer de meloen, verwijder de pitjes en schep er met een parisiennelepeltje bolletjes uit (of snij het vruchtvlees in blokjes).
  • 2 Breng de meloenbolletjes, het citroensap en de geleisuiker samen in een pan aan de kook. Laat 2 minuten zacht borrelend doorkoken. Doe er dan de frambozen bij en laat nog even opkoken.
  • 3 Schenk in bokaaltjes en dek meteen af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Confituur van frambozen en meloen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept