Vijgenconfituur

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vijgen, snij het steeltopje eraf en snij ze verder in kwartjes.
  • 2 Breng de vijgen aan de kook met de geleisuiker, het sinaasappelsap en het citroensap. Laat 3 minuten borrelend doorkoken.
  • 3 Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces meteen te stoppen.

Vijgenconfituur is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ambachtelijke Franse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasie van Fondant de Brebis
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ambachtelijke Franse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasie van Fondant de Brebis
10 min Voorgerecht
Bekijk recept