Pangasius met salsa verde en puree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Week het brood in de melk en knijp uit. Mix het fijn, samen met de peterselie, pijnboompitten, wijnazijn en 100 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Besprenkel de kerstomaten met olijfolie en leg ze op bakpapier op de bakplaat. Zet een tiental minuten in de oven, tot ze bijna barsten.
  • 5 Bak de vis in boter. Serveer hem met de salsa verde, de tomaatjes en de puree.

Pangasius met salsa verde en puree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept