Zalmtaart met dille

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verwarm de oven voor op 180° C. Schil en spoel de aardappelen. Stoom ze in 15 minuten beetgaar. Snij ze in plakjes. Snij de zalmfilet in blokjes. Rist de blaadjes van de takjes dille. Bedek een cakevorm met bakpapier.
  • 2 Leg op de bodem van de vorm de helft van de aardappelplakjes. Kruid met peper en zout. Verdeel er de zalm over. Leg er de rest van de aardappelplakjes op.
  • 3 Klop de eieren op met de room, peper en zout. Giet dit mengsel over de aardappelen.
  • 4 Bak de taart 45 minuten in de oven. Ontvorm, werk af met een takje dille en dien op.

Zalmtaart met dille is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept