Kipcurry met kaneel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit olie in een pan. Kruid de kippenboutjes met peper en zout en bak ze aan beide kanten goudbruin.
  • 2 Pel de ui en de teentjes knoflook en snipper ze fijn. Schil de appels en snij ze in blokjes.
  • 3 Verhit olie in een pan en laat de ui en de knoflook goudgeel kleuren. Breng op smaak met kerriepoeder, kurkuma en suiker en schep goed om.
  • 4 Blus met de azijn, doe de kippenbouten in de pan en overgiet met de kippenbouillon tot alles onder staat. Voeg de appelblokjes en de kaneelstokjes toe en laat koken tot de bouten gaar zijn.
  • 5 Voeg de kip toe aan de saus en schep goed om. Werk af met wat fijngesnipperde peterselie.

Kipcurry met kaneel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept